Ceglédi VSE-Monor SE 1-3(1-1)

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Közép csoport 13. fordulójában a Ceglédi VSE együtteséhez látogatott a Zsengellér Gyula Sporttelepre. Csapatunk jól kezdett, több lehetőség is adódott játékosaink előtt, a mérkőzés 25.percében Haragos Viktor góljával megszereztük a vezetést. A hazaiak támadója, korábbi játékosunk, Annus Árpád az első félidő 40. percében juttatta a hálóba a labdát, így a két csapat 1-1-es állásnál mehetett az öltözőbe a szünetben. A második félidő 15. percében a játékvezető kiállította második sárga lappal a ceglédi játékos Telinger Istvánt, így emberelőnyben folytathattuk a mérkőzést. Röviddel ezután Farkas Ádámot buktatták a 16-oson belül, a büntető elvégzéséhez csapatkapitányunk Bozsó Antal lépett oda, majd higgadtan értékesítette azt. Három perccel később saját nevelésű játékosunk Papp Richárd szerezte meg első felnőtt bajnoki gólját együttesünk színeiben. A mérkőzésen több gól nem született, így: Ceglédi VSE – Monor SE 1-3(1-1)

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/13/1735978.html

Kurucsai Milán értékelése: “Nagyon örülünk a győzelemnek, végre összejött és nagyon bízom abban, hogy ez pozitívan hat majd az elkövetkező időszakra. A csapat kompakt volt, sokat dolgoztak a játékosok, kevés lehetőség adódott az ellenfél előtt. Nekünk már az elején volt három nagyobb esélyünk, elsősorban az ellentámadásaink voltak veszélyesek és a félidő közepén be is találtunk. Az egyenlítő gól előtt úgy éreztem túl könnyen veszítettünk labdát fent, ezekben a helyzetekben javulnunk kell. A kiállítás után nagyon gyorsan használtuk ki a területeket és nagyon hamar előnyünk lett. Ezután kontrollálni tudtuk a játékot a játékot és megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. Hasonló felfogásban, de nagyobb tempóval és meggyőződéssel kell játszanunk a következő mérkőzéseken. akkor újra eredményesek lehetünk.”

Következő mérkőzésünk alkalmával a MOL Magyar Kupa 4. fordulójában a Nagyatádi FC csapatához látogat együttesünk ahol már a legjobb 16 csapat közé kerülés a tét. A mérkőzés időpontja 10.19 Szerda 13:30.

Hajrá Monor!