Kurucsai Milán:”Nehéz helyzetből álltunk fel”

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Közép csoport 8. fordulójában a Makó FC együttesét fogadta vasárnap a Balassi Bálint utcai Stadionban. A mérkőzést kétség kívül a vendégek kezdték jobban, a 27. percben megszerezték a vezetést ami a félidőig nem változott. A szünetben kettőt is cserélt Kurucsai Milán: Farkas Ádám és Kocsis Kristóf érkezett a pályára. A második félidő elején a vendégek egy pontrúgást követően egy közeli fejessel 2-re növelték előnyüket. Két újabb frissítés a csapatban: Urbin Márk és Agóts Tamás lépett pályára. Farkas Ádám a mérkőzés 66. percében a Makói kapust átemelve távolról szerzett szép gólt, amely újra nyílttá tette a mérkőzést. Magasabb intenzitással játszott csapatunk és számos támadást tudtunk vezetni. Helyzetek itt is, ott is majd Agóts Tamás határozott labdaszerzése után, bepasszolta a kapus mellett a labdát a 75. percben: 2-2. Izgalmas véghajrá, mindkét csapatnak akadtak lehetőségei, hogy megszerezzék a győztes gólt, találat nem született, a végeredmény: Monor SE – Makó FC 2-2 (0-1)

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/8/1735930.html

Kurucsai Milán értékelése: “Egyáltalán nem kezdtünk jól és az első félidő nagyon nem olyan volt, amilyennek terveztük, teljesen mást csináltunk, ráadásul hit és meggyőződés nélkül. Az első rúgott gól abszolút fordulópontnak bizonyult, azt követően pedig az egész játék megváltozott. Eltűnt a félelem, végre volt intenzitás, bátorság, önfeledt játék, én személy szerint erre vártam amióta együtt vagyok ezzel a csapattal és ezek szerint képesek vagyunk erre. Nehéz helyzetből álltunk fel, a végén még nagy lehetőségeink maradtak ki és bár ezek az ellenfél előtt is megvoltak, az attitűd változásával a kapunk előtti szituációk is a javunkra dőltek el. A játék javulni fog, fiatal játékosok alkotják ezt a csapatot, de ez a hozzáállás kell, hogy alapul szolgáljon a jövőben, nagyon bízom benne, hogy mindenki megérzi ezt.”

Következő mérkőzésünk a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a Zala Megyei 1.osztályú Zalaszentgróti VFC csapata ellen kerül megrendezésre a Zalaszentgrót pályaválasztásával. A mérkőzés időpontja: 09.17 Szombat 15:00

Hajrá Monor!