Kurucsai Milán: “Nagyon fontos, hogy letudjon jönni a csapat a negatív dinamikáról”

Felnőtt NBIII-as csapatunk a hétközi forduló alkalmával a Szekszárdi UFC csapatát látta vendégül a bajnokság 6. fordulójában.

Az első félidő 19. percében Rácz Milán góljával előnyhöz jutottunk, negyedórával később a vendégek kiegyenlítettek így 1-1-es félidőnél vonulhattak szünetre a játékosok. A második félidőben több gólszerzési lehetőséget dolgozott ki csapatunk, majd a Szekszárdi kapust a játékvezető azonnali piros lappal kiállította, így izgalmas véghajrát láthattak a szurkolók, csapatunk ment előre a győzelemért ám végül a 92. percben a vendég csapat örülhetett, végeredmény: Monor SE – Szekszárdi UFC 1-2(1-1)

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/6/1735909.html

Kurucsai Milán értékelése: “A mérkőzést követően nyilván szomorúak voltunk az eredmény miatt, de látni kell, hogy ez a fiatal csapat rengeteg jó dolgot is csinált ma a pályán. A kiállítás utáni percek fegyelmezetlenek voltak, nem így kellene kinéznie egy létszámfölényes játéknak, de mindenki győzni szeretett volna és abban az érzelmi állapotban nem a legjobb eszközöket választottuk. Nagyon fontos, hogy letudjon jönni a csapat a negatív dinamikáról, ehhez változtatnunk kell bizonyos dolgokon. rengeteget kell gyakorolni, tanulni kell a játék sajátosságait, ha ezt hétről hétre megtudjuk tenni, ha mindenki akarja, akkor pozitív eredmények is fognak születni, ebben biztos vagyok. Ez egy fiatal közösség, kevés a tapasztalat, segíteni kell ezeket a játékosokat és akkor minden jobb lesz.”

09.04. Vasárnap az NBIII. Közép csoport 7. fordulójában ESMTK-Monor SE mérkőzésre kerül sor 16:00-kor az ESMTK Stadionjában.

Hajrá Monor!