Kurucsai Milán: “A terv az volt, hogy végig uraljuk a játékot”

A MOL Magyar Kupa 2. fordulójában a Csongrád-Csanád Megyei II. osztályú Székkutas TC csapata látta vendégül felnőtt NBIII-as gárdánkat. Az előzetes várakozásoknak megfelelően csapatunk továbbjutott a következő körbe, ahol várjuk a sorsolás végkimenetelét.

Végeredmény: Székkutas TC – Monor SE 0-7(0-4)

Hulicsár Máté két góllal vette ki a részét a fölényes győzelemből, Kovács Dominik megszerezte első góljait, szintén duplázott az összecsapáson. Haragos Viktor is gólt szerzett, Urbin Márk és Ambrus Richárd megszerezte első gólját tétmérkőzésen csapatunkban. Első tétmérkőzésen lépett pályára kezdőként nyári szerzeményünk Knolmár Milán mindössze 16-évesen. És mindenki legnagyobb örömére Farkas Ádám visszatért a pályára sérülése után, kis szerencsével “Farek” góllal térhetett volna vissza, ám a hazai kapus a szabadrúgást a felső lécre ütötte.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25415/2/1736693.html

Kurucsai Milán értékelése: “Nagyon örülünk, hogy ilyen fölénnyel hoztuk a mérkőzést, fontosnak tartottam, hogy pozitív legyen az első közös élményünk a csapattal. Nem ismertük az ellenfelet, a terv az volt, hogy végig uraljuk a játékot és dolgozzunk ki tudatosan minél több gólszerzési lehetőséget, ez tulajdonképpen megtörtént. A hozzáállás szerintem jó volt, végig törekedtek a játékosok a jó teljesítményre, igyekeztek tartani a tempót, ez fontos. A bajnoki természetesen más lesz, de szerdán is szeretnénk jó felfogásban, nagy szorgalommal játszani.”

Következő mérkőzésünk a Szekszárdi UFC ellen kerül megrendezésre hazai pályán 08.31 szerdán 17:30-kor az NBIII. Közép csoport 6. fordulójában.

Hajrá Monor!