Továbbra is kék-fehér szerelésben folytatják: (2.rész)

Tegnapi napon bemutattuk néhány labdarúgónkat akik a soron következő bajnoki idényben is Monor SE játékosok lesznek, folytatjuk a sort a következő játékosokkal:

Gerencsér Máté: Máté 1 éve játszik nálunk, Bozsó mellett nemsok játékperc jut számára, de ő minden edzésen maximálisan odateszi magát és várja a lehetőséget.

Papp Richárd: Ricsi a monori utánpótlásban járta végig azt a bizonyos szamárlétrát, majd egy fél éves maglódi felnőtt futball után tért vissza Monorra, és bizonyította, hogy hatalmas munkabírása nélkülözhetetlen lesz számunkra a későbbiekben is.

Puskás Norbert: Nonó is saját nevelésű játékosunk aki nem a kifogásokat keresi hanem napról napra bizonyít és ezzel egyre stabilabb helye van a kezdőcsapatunkban.

Rácz Milán: Milán télen került fel az u19-es csapatunkból. Nagyon jó szellemiségű játékos,16 éves kora ellenére már sokszor nagyon érett játékot mutatott, viszont még természetesen sokat kell fejlődnie, de szerencsére ezt ő is tudja és minden meg is tesz érte.

Kocsis Kristóf: Télen került fel az utánpótlásunkból a felnőtt kerethez, és amikor lehetőséget kapott akkor csupa szív játékával bizonyította is, hogy egyértelműen lehet rá számítani.

Szabó Csaba: A tavasszal már többször edzett felnőtt csapatunkkal, viszont pályára még nem lépett NBIII-as mérkőzésen. Nyártól ő is a felnőtt kerethez fog tartozni, szorgalmas és türelmes hozzáállásával ő lehet a következő monori saját nevelésű játékos NBIII-as szinten.