Továbbra is kék-fehér szerelésben folytatják: (1.rész)

Múlthéten bemutattunk három új igazolásunkat, mai nap szeretnénk bemutatni azokat a játékosokat akik már az előző szezont is nálunk töltötték és a következő szezont is csapatunkban folytatják.

Bozsó Antal: Csapatkapitányunk 7. szezonját kezdi monoron, hatalmas erőssége csapatunknak. Reméljük a következő 7 évet is nálunk tölti!

Juhász Zsombor: Zsombi nálunk kezdte a labdarúgást aztán végigjárta a Honvéd akadémián az összes korosztályt majd egy gyirmóti NBII-es szezon után másfél éve tért vissza monorra és lett meghatározó játékosunk.

Szabó Zsombor: Negyedik szezonját kezdi nálunk Zsombi és egyértelműen az előző félév alatt mutatta meg igazi tudását, reméljük fejlődése töretlen lesz.

Farkas Ádám:Rutinos játékosunk nyáron egy kisebb műtéten esett át így még az edzéseket nemtudta elkezdeni ennek ellenére itt van állandó jelleggel mert Céró Bálintnak asszisztens edzőként segít a napi feladatokban.

Haragos Viktor: Vitya még mindig csak 21 éves, pedig ő már tagja volt 5 évvel ezelőtti bajnokcsapatunknak is,remek adottságú játékos aki terveink szerint sok góllal és gólpasszal fogja segíteni csapatunkat.

Hulicsár Máté: Egy éve igazoltuk Újpestről, a kezdeti nehézségek után tavasszal remek teljesítménnyel és sok góllal bizonyította képességeit. Reményeink szerint ezt a formát a következő szezonra is átmenti és akkor akár a gólkirályi címért is versenyben lesz.

A bemutatott hat játékos után holnap folytatás következik…