Csapatunk elkezdte a felkészülést…

NBIII-as felnőtt labdarúgó csapatunk rövid pihenő után a héten újra edzésbe állt. Ahogyan az évértékelő írásunkban jeleztük, egyértelmű célja volt vezetőségünknek Kurucsai Milán megtartása a felnőtt csapat számára mint vezetőedző. Milánnak a monori lehetőség mellett több NBIII-as és konkrét NBII-es ajánlata is volt, rövidtávú céljaként az utánpótlásban képzeli el magát, ezt klubunk természetesen tiszteletben tartja és egyúttal örömmel jelenti be, hogy Milán a következő szezonban a Monori Tehetségközpont utánpótlásában fog dolgozni. Őszinte köszönet amit Monor város felnőtt futballjáért tett az elmúlt fél évben.

Kurucsai Milán: „A tavasz nem volt könnyű, de minden percét élveztem és hálás vagyok a Monornak, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, jó tapasztalat volt a jövőre nézve. Téli érkezésemkor opció volt, hogy ha hosszútávú lesz az együttműködés a klub és köztem, akkor nyáron hozunk egy döntést, hogy milyen területen fogok dolgozni a továbbiakban. A felnőtt vonalat egy kicsit meg halasztva az utánpótlásban vállaltam szerepet és alig várom, hogy bekapcsolódjak a klub életébe ezen a területen is.”

A vezetőség dolgozik a megfelelő vezetőedző kijelölésén, ami a jelenlegi állapot szerint jó úton halad és a jövőhét folyamán reményeink szerint be tudjuk mutatni szurkolóinknak.

A játékoskeretünk kialakítása hasonlóan az elmúlt fél évhez, terveink szerint főleg fiatal játékosokból fog állni kiegészülve rutinos labdarúgókkal.

Első felkészülési mérkőzésünk az NBIII-as FC Dabas csapata ellen kerül megrendezésre a dabasi  csapat pályaválasztásával 07.02. Szombaton. Hamarosan jelentkezünk a további felkészülési mérkőzéseink pontos időpontjával. Addig is: Hajrá Monor!