1 gólos győzelem Szekszárdon.

Felnőtt csapatunk a tegnapi napon az NBIII. közép csoport 34. fordulójában a Szekszárdi UFC csapatához látogatott. A hazai csapat ellen ősszel szoros mérkőzésen sikerült begyűjteni a 3 pontot, Kurucsai Milán együttesének nem ígérkezett könnyűnek mérkőzés egyrészről egy masszív csapat látta vendégül csapatunkat másfelől több játékos nem állt rendelkezésére a vezetőedzőnek, de a cél a 3 bajnoki pont megszerzése volt. A mérkőzés a várakozásoknak megfelelően alakult,szervezett csapat benyomását keltették a Szekszárdiak, a mérkőzés egyetlen gólját a 24. percben Rácz Milán szerezte, amivel csapatunk győzelemmel tért haza.

Szekszárdi UFC – Monor SE 0-1(0-1)

Kezdő csapat: Bozsó,Kocsis,Nagy,Markos,Barthel,Puskás,Kántor,Papp,Varga,Rácz,Haragos

Pályára lépett még:Szabó és Hulicsár

Kurucsai Milán értékelése: “Nagyon nehéz meccs volt számunkra, nem tudtunk úgy játszani, ahogy szeretnénk, nem mi irányítottunk, de egy nagyszerű kapus teljesítmény és a küzdőszellem most átsegített minket a legnehezebb helyzeteken is. Többnyire a gyors támadásainkra hagyatkozhattunk, nehezen tartottuk meg a labdát fent és ez nagy erőfeszítésre késztette a játékosokat védekezésben. A csapat nagyszerű dolgot tett, idegenben nyert meccset úgy, hogy 12 mezőnyjátékossal utaztunk és nem volt mindenki egészséges. Bízom abban, hogy az utolsó mérkőzésekre ki fogunk egészülni és tudunk még jó teljesítményeket nyújtani.”

Következő bajnoki mérkőzésünk Május 8.-án Vasárnap 17:00-kor kerül megrendezésre, hazai pályán fogadjuk a Gerjeni SK együttesét.

Hajrá Monor!