Kurucsai Milán vezetőedzőnk értékelése

Felnőtt csapatunk sűrű hetet tudott maga mögött, hiszen a Honvéd MFA II.,MTK II. illetve Ferencvárosi TC II. csapatai ellen kellett pályára lépni bajnoki mérkőzésen mindössze 7 nap leforgása alatt. A tegnapi napon a Fradi második számú csapata látogatott hozzánk ahol az első félidőben szerzett Haragos Viktor gólra a második félidőben jött vendég válasz méghozzá 3, így a végeredmény: Monor SE – Ferencvárosi TC II. 1-3(1-0)

Kurucsai Milán értékelése: “Tegnap nem játszottunk jól,nem voltunk jók labdával. A labda körül jobban kell segíteni egymást még akkor is ha fáradtabb a csapat, ez tegnap nem volt megfelelő. Nehéz hét van mögöttünk, három jó ellenfél, 6 pont, összességében elégedettek lehetünk. A következő hetek edzésmunkája fontos lesz ahhoz, hogy a szezon utolsó szakaszát eredményesen zárjuk. Úgy vélem, mindannyiunk részéről újabb erőfeszítésekre van szükség, hogy folytatni tudjuk a jó szereplést! Hajrá Monor!

Legközelebb a Rákosmenti KSK otthonába utazik felnőtt csapatunk az NBIII. közép csoport 32. fordulójában 04.24. 17:00-kor.