Vasárnap indul a bajnokság

Vasárnap elstartol az NBIII-s felnőtt labdarúgó bajnokság. Csapatunk továbbra is a Közép csoportban versenyez, első fordulót az újonc Makóval játssza idegenben.

Szezon elején ügyvezetőnket és a szakmai stábot kérdeztük az elvárásokról.

Varró Zoltán ügyvezetőnk: Vezetőségünk egyértelmű elvárása a tavalyi 8. helynél előrébb kell végeznie a csapatnak. Előző híreinkből már értesülhettek, csapatunkban volt 10 távozó és 8 érkező játékos. Az új igazolásaink is ennek a célnak megfelelően történtek. A csapattól egyértelmű fejlődést várunk el, ennek megfelelően a bajnokság végén a helyezésnek is tükröznie kell az előrelépést.

 

Szakmai stábunk Fehér Ádám és Erős Károly: túl vagyunk a 6 hetes felkészülésen, melyen mindenki maximálisan dolgozott. Előreláthatólag a közép csoport 21/22-s szezonban kiegyenlített mezőnynek ígérkezik. Játékosainkkal hétről hétre azon dolgozunk, hogy minden fordulóban pontot vagy pontokat tudjunk szerezni, ezzel megfeleljünk a vezetőség és a szurkolóink elvárásainak. Ennek eléréséhez mindenkire számítunk!

 

Első hazai mérkőzésünkre augusztus 07-én szombaton kerül sor, amikor a Magyar Kupa fordulójában az RKSK csapatát fogadjuk. Belépőjegyek árai 2021-ben nem változnak.

Felnőtt jegy: 800,- forint

Kedvezményes jegy: 600,- forint

https://www.monorlabdarugas.hu/jegyarak/