Szintet lépett a Monori Sportegyesület Labdarúgó Szakosztálya!

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége, valamint a belga Double Pass nemzetközi auditáló cég vezetősége bizalmat szavazott a Monori Sportegyesület részére azzal, hogy Tehetségközpontnak nyilvánította labdarúgó szakosztályunkat!

A Magyar Labdarúgó Szövetség új struktúrát alakított ki az egész országot lefedő, megyei és régiós utánpótlásképző-centrumok hálózatának kiépítésére. A hálózat alapvetően egy piramis rendszerre épül, amelyben négy besorolási szintet különíthetünk el. Az egyesületek besorolásának következtében az MLSZ elnöksége, illetve a belga Double Pass auditáló cég közel 80 klubot vizsgált felül. Az eredmények összegzését követően, az auditált klubok közül jelölték ki a 27 tehetségközpontot (megyénként egy-két, esetleg három egyesületet).

Nagy örömmel és megtiszteltetéssel jelenthetjük be, hogy a Monori Sportegyesület Labdarúgó Szakosztálya – a tíz kiemelt akadémiát követve-, az ország legjobb 27 nevelőegyesülete közé kapott besorolást. Szakosztályunk életében ilyen elismerésre az elmúlt 120 évben nem volt példa. A pest megyei egyesületek közül a Monori Sportegyesület, a BSC 1924 Futball Kft, illetve a Gödöllői SK kapott Tehetségközpont minősítést.

Ezúton is köszönjük az MLSZ elnökségének, illetve a Double Pass belga tanácsadó cég vezetőinek a bizalmat, továbbá köszönjük Monor város Önkormányzatának támogatását!

Nem utolsó sorban szeretnénk köszönetet mondani minden munkatársunknak, valamint az auditban résztvevő személyeknek!