Játékoshíreink – új igazolások 1. rész

Távozóink után szeretnénk bemutatni a téli átigazolási időszakban csapatunkhoz érkezett új játékosokat. Nekik is 3 kérdést tettünk fel:

  1. Honnan érkeztél?
  2. Milyen poszton játszol?
  3. Mik az első benyomások a csapatról, milyen céljaid vannak az elkövetkező szezonban?
Gajda Márkó:
1) 14 éves koromtól kezdve a Honvéd akadémiáján nevelkedtem, majd 18 évesen Csákvárra igazoltam. Egy térdsérülés keresztbe húzta számításaimat, ami miatt 1 évig nem léphettem pályára. Ezek után megfordultam a SZEOL és az Eger csapatában, majd az előző félévben Tiszafüredre igazoltam.
 
2) Az elsődleges a balhátvéd pozíció, de megállom a helyem belső védőként és a bal oldali középpályás posztokon is.
 
3)  Úgy érzem jó helyre kerültem. Tetszik a klub profi mentalitása és hozzáállása. A srácok gyorsan befogadtak. Úgy gondolom a csapat a legjobb úton jár egy jó tavaszi szerepléshez, ahol a tabellán a lehető legmagasabb pozíciót szeretnénk elérni. Személyes célom, hogy főként jó játékkal, lehetőségeim és posztom szerint pedig gólokkal, gólpasszokkal segítsem a csapatot céljaink elérésében, amellyel felhívhatom magamra felsőbb osztályú csapatok figyelmét.
 

Kántor Máté:

1.) Szentendre

2.) Támadó középpályás

3.) Nagyon pozitívak az első benyomásaim, mind a csapat, mind a szakmai stáb kapcsán. Személyes célom hogy a lehető legtöbb időt töltsem a pályán, csapatszinten pedig hogy minél előrébb végezzünk a tabellán és úgy gondolom ez ebben a csapatban bőven benne van,

Maka Alex:

  1. A Pilis csapatától érkeztem , másfél évet töltöttem ott el.
  2. Támadó játékos vagyok , elsősorban center.
  3. Bizakodó vagyok , azt látom ütőképes csapatunk van , a játékrendszer amit alkalmazunk fekszik is a játékstílusomnak. Pozitív személyiségem miatt gyorsan megtaláltam a közös hangot mindenkivel a klubnál. Boldog vagyok , hogy itt lehetek , azt érzem sztenderden és jól fogok játszani a szezonban ami után sok győzelmet fogunk ünnepelni együtt.

Nicsenko Igor:

  1. Iváncsáról érkeztem
  2. Center poszton érzem magam a legjobban.
  3. Felkészülés során amiket tapasztaltam, szerintem tavaszra stabil erős csapat fog ki alakulni.  Célom hogy gólok és gól passzokkal, erősítsem a csapatot