?⚪ Hétvégi összefoglaló – utánpótlás U14-U19 ?⚪

🔵 Csillagos ötösre vizsgázott a monori utánpótlás❗
A hétvége folyamán öt utánpótlás csapatunk játszott bajnoki mérkőzést és mind az öt korosztályunk sikeresen zsebre rakta a három pontot.
⚪Röviden a mérkőzésekről:
🔵U14-es korosztályunk izgatottan várta az idei “első” bajnoki mérkőzését. Csapatunk a VS Dunakeszi csapatát fogadta vendégül. A mérkőzés igen jól indult, ugyanis már az első 10 percben három gólós előnyre tettünk szert. A lendület továbbra sem csökkent és igyekezett mindent megtenni csapatunk a fölényes siker érdekében. A játékidő végére kissé el is fáradtak fiataljaink, de a kitartó akaratnak végül meg lett az eredénye. A végeredmény 8:2 Monor SE javára.
Gólszerzők: Kovács Zsombor ⚽, Menich Krisztián ⚽⚽⚽, Tóth Ábel ⚽, Szegedi Levente ⚽, Ivády Péter⚽⚽
Ezúton is gratulálunk a csapatnak, a gólszerzőknek, illetve a csapat edzőinek❗👏💙🤍 Szép volt fiúk! Így tovább❗👏
🔵 U15-ös csapatunk szintén Dunakeszi csapatát fogadta hazai pályán a bajnokság 3. fordulójában. A két csapat a nyár folyamán már megismerkedett egymással egy felkészülés mérkőzés keretein belül. Akkor a mieink maradtak alul, azonban játékosaink ezt nem felejtették el és magabiztos sikerrel tudtak revansot venni. A védelmünk végig fegyelmezett volt, szűrte a felívelt labdákat, amikből remek támadásokat tudtunk vezetni. Összességében elmondható, hogy a kezünkben tartottuk a mérkőzést. Voltak kapufáink és sok támadásunk befejezéséhez csak egy kis fokú higgadtság hiányzott. Végül 5-1 arányban tudtunk nyerni.
Gólszerzők: Soltész Zsolt ⚽, Sándor Balázs ⚽, Szabó Máté⚽, Bálint Dominik ⚽, Bretka Márk ⚽
Ezúton is gratulálunk a csapatnak, a gólszerzőknek, illetve a csapat edzőinek❗👏💙🤍 Szép volt fiúk! Így tovább❗👏
🔵 U17-es korosztályunk a Rákosmenti KSK otthonába utazott a bajnokság 3. fordulójában, ahol fölényes győzelmet aratott a hazaiak felett. Az első 20 percben jól játszottunk, amit akaratunk, az teljes mértékben megvalósult. Az egészségügyi szünet után magunkra húztuk az ellenfelet és ez megbosszulta magát. Két gólt kaptunk, amivel ellenfelünk visszajött a mérkőzésbe. A szünetben rendeztük sorainkat és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Végeredmény 2:9. A találkozó egyik főszereplője az UTE Labdarúgó Akadémiáról visszatérő Szabó Csaba, aki hat góllal járult hozzá csapatunk sikeréhez❗👏👌
Gólszerzők: Szabó Csaba ⚽⚽⚽⚽⚽⚽, Kurucz Bálint ⚽⚽, Kertész Zalán ⚽
Ezúton is gratulálunk a csapatnak, a gólszerzőknek, illetve a csapat edzőinek❗👏💙🤍 Szép volt fiúk! Így tovább❗👏
🔵U19-es korosztályunk szintén a Rákosmenti KSK vendége volt.
A két csapat nagy irammal kezdte a mérkőzést, ugyanis a 10. percben már 1:1 volt az állás. Ezt követően csapatunknak sikerült jobban kihasználni a helyzeteit és ezzel együtt növelni az előnyt. A félidőben 2-5 eredménnyel vonultak szünetre a játékosok. A második félidő még két gólt tartotgatott, amelyből egyet a hazaiak, egyet a vendégek könyvelhettek el. Végeredmény 3-6 Monor SE javára.
Gólszerzől: Puskás Norbert ⚽, Szecsei Gergő ⚽⚽, Szőke Ármin ⚽, Rácz Milán⚽⚽
Ezúton is gratulálunk a csapatnak, a gólszerzőknek, illetve a csapat edzőinek❗👏💙🤍 Szép volt fiúk! Így tovább❗👏
🔵 Női U19-es csapatunk Újhartyánban kezdte meg az idei bajnokságot az Újhartyán VSE csapata ellen.
A mérkőzés jól indult számunkra, ugyanis már az első félidőben két gólós előnyre tettünk szert Kőházi Eszter és Bújdosó Dóra találatával. A második félidőben kiegyenlített volt találkozó, sőt még egy szépítő gól is belefért a hazaiak részéről. Végeredmény 1:2 a Monor SE javára.
Gólszerzők: Kőházi Eszer ⚽, Bujdosó Dóra ⚽
Ezúton is gratulálunk a csapatnak, a gólszerzőknek, illetve a csapat edzőinek❗👏💙🤍 Szép volt lányok! Így tovább❗👏
Hajrá Monor❗⚽💙🤍

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük